Voor groot en klein
Voor kleine mensen, voor grote mensen.
Voor grote vragen, voor kleine vragen.
Voor kleine dromen, voor grote dromen.
Voor grote stappen, voor kleine stappen.
Voor kleine wonderen, voor grote wonderen.
Voor grote woorden, voor kleine woorden.

Na een tiental jaar in het onderwijs te hebben gewerkt startte ik in 2009 mijn praktijk Thee met Koekjes (www.theemetkoekjes.net). Ik werk voor en met kinderen, hun ouders, met volwassenen en ik leid professionals op. Sinds het eerste begin van mijn eigen praktijk werkte ik graag buiten en speelden grote delen van mijn sessies zich buiten af. Zo werd natuurcoaching een heel natuurlijk onderdeel van mij en mijn werk. Naast het werken rond ontwikkelingsvraagstukken werk ik ook met volwassenen die zich herbezinnen op leven, relatie of loopbaan. Zoals een client eens zei; het is een praktijk ter levensverbetering.

Ik ontwikkel me lezend, lerend en levend steeds verder. Ik geloof dat het essentieel is om in beweging te blijven. Naast het plezier dat ik beleef aan deze ontwikkeling, zie ik het ook als natuurlijk onderdeel van mijn mooie werk.

Ik ben te vinden op Facebook, Instagram en op Twitter onder Thee met Koekjes of Natascha Bruti. Ik ben mailbaar op theemetkoekjescoaching@gmail.com en appbaar via 0655191287. Ik woon in Den Haag en het vaakst werk ik in een van de natuurgebieden in en rond deze stad. Maar ik ben soms ook aan het touren door ons mooie land. 

Het vervult me met vreugde om anderen te inspireren de natuur te ontdekken en integreren in hun werk en leven. Als Natural Mindfulness Guide organiseer ik wandelingen en binnen Jij Natuurlijk bestaat de mogelijkheid zelf opgeleid tot worden tot Natural Mindfulnesses guide

zo zie ik er uit op deze foto

Ik ben aangesloten bij NVCN (Nederlandse Vereniging voor Natuurcoaches) en bij IMMA (international mindfulness and meditation alliance). Deze laatste heeft Jij Natuurlijk geaccrediteerd waardoor mensen bij mij ook Natural Mindfulness Guide kunnen worden.

Leave a Reply