‘In de natuur bestaat geen vervreemding. Alles is er op zijn plaats.’
Deng Ming-Dao

Een natuurlijke manier van zijn leidt tot een natuurlijke manier van werken, opvoeden en leven.
Natuurlijk zijn betekent voor mij dat je bewust bent van ‘jouw eigen natuur’. Maar ook dat je inzicht hebt in natuurlijke processen. Alles dat leeft kent natuurlijke wetmatigheden. Fysieke en emotionele ontwikkeling kennen een natuurlijk verloop. Zoals ook een vraag, een probleem, een relatie of ziekte voorbeelden zijn van natuurlijk verlopende processen.
Het is goed je bewust te zijn van deze processen zodat je kunt reageren zoals past. De natuur vormt een grote inspiratie voor wie vanuit de eigen natuur wil leven en werken.

Ik werk al jaren met kinderen en volwassenen en ik heb gemerkt hoe positief het effect is van de natuur op mij en op de mensen met wie ik werk.
Omdat ik deze eenvoudige en verdiepende werkwijze met liefde wil delen organiseer ik soms inspiratiedagen. Dit zijn dagen die los gevolgd kunnen worden rondom een thema. We werken binnen en buiten. Alle oefeningen ervaar je zelf en kun je inzetten in jouw eigen werk en leven. Maar vooral wil ik je uitnodigen jouw creativiteit en wijsheid aan te boren om zelfstandig te ontdekken hoe je geïnspireerd kunt raken door de natuur.
Inspiratiedagen kun je altijd als eerste vinden op mijn bedrijfspagina Thee met Koekjes.
Wil je de opleiding volgen? Welkom! Het kan in digitale variant of volledige variant.

IMG_8319

Leave a Reply