In de Gelderse Achterhoek ligt Dinxperlo. En in Dinxperlo vind je Hartpad. Een paradijselijke plek waar Heidy en Benno Mallee wonen en werken. Samen met hun paarden, ezels, honden, katten en kippen.
Deze dag zullen Natascha Bruti en Heidy Mallee de ‘Jij Natuurlijk’ inspiratiedag samen met de deelnemers vormgeven rondom ‘natuurlijke talenten en kwaliteiten’.
Talenten, kwaliteiten, vaardigheden. Ongetwijfeld werk je ermee, maar kun je er écht wijs uit? Wat is jouw sleutel naar jouw mogelijkheden en naar de mogelijkheden van de ander? Wat is jouw natuurlijke gave en hoe kun je zo zuiver waarnemen dat je het potentieel in de ander kunt zien en spiegelen?
De natuur, de TalentenToolBox, de dieren, waarneming, lichaamsgerichte oefeningen en een goed verhaal! Dat zijn wat van de ingrediënten die jou natuurlijkerwijs meer inzicht en handelingsbekwaamheid geven rond dit essentiële thema.
We werken van 10:30 tot 17:00.
We vragen 75 euro inclusief BTW, lunch en materiaal.

image