Ik ben Loes Dorssers en woon in Well, Noord Limburg. Aan de Maas en midden in de Maasduinen. Een prachtige natuur combinatie. Mijn praktijk heet ‘Ikzieje kinder-natuur coaching’ en ik mag er zijn voor kinderen, jongeren en moeders, vooral in het bos aan de overkant van mijn ruimte. Het is bijna onmogelijk om te omschrijven wat de natuur voor mij betekent. De liefde voor de natuur, doorgegeven door mijn vader zijn vader die met de kleinkinderen naar het bos ging om naar kabouters te luisteren (op de grond) mijn vader die Natuurgids was en mij vaak mee de natuur in nam. In alle vroegte de ontwakende bosgeuren ruiken. De moeder van mijn moeder die alles van kruiden wist en veel kwalen behandelde met behulp van kruiden. Dus de natuur zit in mijn bloed, wij zijn Natuur en ik ben natuur. Hier voel ik me rustig en veilig en ontspan direct. En juist dit is wat ik ook terug zie bij de kinderen en vrouwen waarmee ik de natuur in ga. Kinderen die veel voelen, huppelen neuriënd door het bos of worden enorm rustig, ontprikkelen en vertragen vanzelf. Moeders die erg druk zijn omdat ze alle ballen in de lucht houden onthaasten en vertragen hier in het bos. Na de opleiding Natuurlijk coachen bij Natascha Bruti was het een heel natuurlijk vervolg om bij haar ook de Natural mindfulness trainingsdagen te volgen. Een prachtige aanvulling en een feest om haar als inspirator te hebben. Alle mooie inspiratie neem ik mee tijdens momenten van samen zijn in de maasduinen met kinderen individueel, maar ook met groepjes kinderen. Maar ook met kleine groepjes vrouwen samen mindful de natuur in om te vertragen en ontspannen, veelal in stilte. De zintuigen op scherp en vooral het genieten van de mooie natuur die we hier om ons heen hebben. Met veel passie en plezier neem ik jullie mee. Ik geniet van wat ik mag doen en ben er graag voor je. Ikzieje graag hier en in het bos aan de overkant. Wens je meer informatie, neem gerust contact met me op.

 
www.ikziejekindercoaching.nl  

info@ikziejekindercoaching.nl 

0610245863