And into nature, I go to lose my mind and find my soul

-John Muir-

Ik ben Barbara Gijsen en woon in Bergen op Zoom. Nog net in een puntje van Noord Brabant met de meest prachtige bossen, gebieden met zand, heide en water op loop- en fietsafstand van mijn fijne huis. Op die plekken ben ik dan ook vaak te vinden om te coachen, te wandelen, te steppen, te fietsen en vooral ook om gewoon te zijn!

Als kind was ik het al het allerliefst buiten en ook al was ik me toen totaal nog niet bewust van de helende kracht van de natuur, ben ik ervan overtuigd dat mijn lijf toen al heel goed heeft aangevoeld hoe belangrijk het is om je met die kracht te verbinden.

Nu, in mijn praktijk “bij Barbara ~ Coaching, Training & Inspiratie”, neem ik je heel graag mee naar buiten. Als Natural Mindfulness Guide gids ik je met rust en aandacht naar een moment van niets moeten, naar een moment van even alles vergeten, naar een moment van bewust verwonderen en vooral naar een moment van alleen JIJ en de NATUUR, in jezelf en in alles om je heen.

www.bijbarbara.nu

info@bijbarbara.nu