Ik ben Paula Brans, 55 jaar en woon in Prinsenbeek. Dat ligt dichtbij Breda dat omringd is door vele mooie natuurgebieden.Ik ben opgegroeid in een gezin dat verbonden was met de natuur. Ik bracht mijn jeugd voornamelijk buiten door. Genietend van activiteiten zoals spelen, tuinieren en wandelen. 

Ik ben jaren met veel plezier juf geweest. Het kostte me steeds meer moeite om veel vanuit mijn hoofd te werken. Door heerlijk in de natuur te zijn op mijn vrije dagen kreeg ik weer energie.

Ik besloot om een eigen praktijk als kindercoach te starten. Kinderen die bij me kwamen lieten me zien dat ze behoefte hadden aan bewegen. Dus ging ik met ze naar het nabijgelegen bos “De Hooiberg”. Daar zag ik kinderen ontladen en ontspannen.

Na mijn natuurcoachopleiding bij Natascha gebruik ik nu de kracht van de natuur in mijn coaching. De natuur werkt helend; daar hoef je niets voor te doen. Eigenlijk alleen maar te ZIJN met wat er op dat moment is. Genietend van als dat moois dat zich speciaal voor jou aandient. Natural Mindfulness sluit hier precies bij aan. 

De Natural Mindfulness dagen die ik met een groep onder leiding van Natascha doorbracht in en om het mooie Maasduinen heeft me er ook toe gebracht dat ik nu met groepen de natuur in ga. Ik bied dit aan in de vorm van wandelingen en zelfs op een sup!

In eigen tempo al roeiend en kabbelend voortbewegen over het water; weg van de beslommeringen van alledag; zoekend naar je balans, omringd door water is wat Mindful suppen inhoudt.

Wil je graag een keer met me mee of wil je meer info? Neem dan een kijkje op:

www.bijpaulanatuurlijk.nl

info@bijpaulanatuurlijk.nl

06204884308