Uit de veelvuldige elementen naar het organisch geheel.

-Paul van Ostaijen-

Een brokje aarde, wat water erbij, vonkje vuur en een wolkje lucht. En klaar is de mens. Een beetje van dit en een beetje van dat. Vurigheid, luchtigheid, stromen en aarden. Of aan de grond genageld staan, overspoeld raken, overhit zijn en wegvliegen. Wanneer je in je element bent, leef je vanuit wat het best bij je past. Maar je kunt het ook overdrijven en dan word je als het ware overgeleverd aan de elementen. Wat is jouw hoofdelement en hoe kun je daarin het beste gedijen met hulp van de andere elementen. Deze dag verdiepen we ons in hoe de elementen iemand vorm geven en hoe je balans kunt brengen waar nodig. In de natuur werken we met werkvormen die passen bij de verschillende elementen.

image

Prijs: 75 euro inclusief BTW en lunch

Tijd: van 10:30-17:00

Plek: Den Haag en omstreken

Inschrijven: info@theemetkoekjes.net