“It’s better to burn out than to fade away.”

Deze legendarische woorden uit een lied van Neil Young lijken de leidende gedachte te zijn in onze samenleving.

Ons innerlijk vuur kan branden, kan laaien en kan op een laag pitje staan. Het kan zelfs voelen of het uitgeblazen is. Dan is er niet meer de vanzelfsprekende energie om dingen te doen. En dat kan soms een prima signaal zijn om een nieuw evenwicht te vinden. Want in essentie is uit balans zijn de oorzaak van burnout en overspannenheid.

Deze dag buigen we ons over de vraag waar ‘gezonde’ stress vervormt tot stress die ziek maakt. In de natuur maken we kennis met werkvormen en oefeningen die een mensenkind weer kunnen helpn het innerlijk vuur te reguleren tot een aangename warmte.

 

Prijs: 75 euro inclusief BTW en lunch

Burnout herkennen
Burnout herkennen

Tijd: van 10:30-17:00

Plek: Den Haag en omstreken

Inschrijven: info@theemetkoekjes.net