image

Thee met Koekjes
Haarlemsestraat 18
2587RA Den Haag
kvk-nr: 50465910

Algemene voorwaarden Thee met Koekjes.
Definities van de woorden ik, jij en diensten.
In dit document staat ‘ik/mijn’ voor Natascha Bruti, eigenaar van Thee met Koekjes. De woorden ‘jij/jouw/je’ staan voor wie een dienst af wil nemen bij Thee met Koekjes. Jij Natuurlijk, Optima Forma, NamasThee met Koekjes yoga , Club Geluk en Heel je Verhaal zijn onderdeel van Thee met Koekjes.

Diensten staat voor de diensten die ik aanbied zoals coaching en supervisie, scholing, yoga en tekstschrijven.

Offertes en prijsaanvraag.
Je bent ten alle tijden vrij een kosteloze offerte of prijsaanvraag op te vragen voor mijn diensten. Aanvraag verplicht tot niets, dat wil zeggen dat je geen dienst hoeft af te nemen naar aanleiding van een offerte.
Een offerte wordt binnen 3 werkdagen toegestuurd, tenzij Thee met Koekjes gesloten is. In dat geval krijg je automatisch bericht dat antwoord langer op zich zal laten wachten.

Het afnemen van een dienst.
Voorafgaand definitieve overeenkomst tussen jou en mij krijg je bericht of je de voorwaarden accepteert. Wanneer je akkoord gaat met mijn algemene voorwaarden, kan onze samenwerking of mijn dienst aan jou beginnen.
Lees verderop in dit document de voorwaarden voor mijn verschillende diensten.

Aansprakelijkheid.
Ik ben niet aansprakelijk voor eventuele materiële, psychische of fysieke schade ten gevolge van onjuist opgevolgde aanwijzingen of onoplettendheid van de cliënt.

Voorwaarden rond scholing (training, workshop,lezing of opleiding)
Inschrijven voor workshop, training of opleiding(verder aangeduid als scholing) .
Als je wilt deelnemen aan een scholing kun je dit telefonisch of per email kenbaar maken en ja, zelfs per Facbook. Zodra jouw aanvraag en inschrijfformulier is ontvangen en je akkoord bent gegaan met de voorwaarden sta je ingeschreven en is jouw plaats verzekerd.
Betaling.
Facturering kan voorafgaand, tijdens of na afloop van een scholing plaatsvinden. Je betaalt binnen de aangeduide termijn. Lukt dit om welke reden dan ook niet binnen de termijn, dan neem je contact met op. Komt de betaling niet op tijd binnen, dan bericht ik je hierover en krijg je een nieuwe termijn. Is de betaling er dan nog niet, dan geef ik je een derde herinnering en aangepaste, verhoogde, factuur. Wordt er dan nog niet betaald, dan laat ik het verder over aan een incassobureau.
Er mag in termijnen worden betaald. Hierover betaal je geen extra kosten. Wel wil ik graag dat je bij inschrijving al vermeldt dat je in termijnen wilt betalen.
Geen plek?
Het kan zijn dat er op een dag meerdere aanvragen voor deelname aan een scholing komen. Zo kan de scholing vol komen te zitten terwijl dit op de website nog niet is doorgevoerd. Inschrijving gaat op volgorde van binnenkomst van aanvraag en het kan dus zijn dat je bericht krijgt dat de scholing voor welke jij je in wilde schrijven vol is. Je krijgt hierover zo snel mogelijk bericht. Je kunt dan op de wachtlijst worden geplaatst of je inschrijven voor de volgende mogelijkheid.

Annulering.
Tot 1 maand voorafgaand de scholing mag je jouw deelname kosteloos annuleren zonder opgave van reden. Annuleer je tussen een maand en drie dagen voorafgaand de scholing, dan betaal je de helft van het vastgestelde bedrag. Annulering vanaf drie dagen voorafgaand de scholing betekent betaling van het hele verschuldigde bedrag.
Ligt aan de annulering overmacht of calamiteit ten grondslag dan kan uiteraard kosteloos worden geannuleerd.
Ik behoud me het recht om de scholing te annuleren of te verplaatsen. Natuurlijk word je hierover bericht en krijg je het gehele bedrag teruggestort. In geval van verplaatsing naar een andere datum krijg je vanzelf als eerste de mogelijkheid je voor de nieuwe datum in te schrijven.

Recht op deelname beëindigen.
Wanneer ik een gegronde reden heb om te twijfelen aan jouw inzet, wanneer jouw aanwezigheid de veiligheid van de groep verstoort of wanneer ik geloof dat je niet op je plek bent, kan en mag ik jouw deelname aan de scholing direct beëindigen. Uiteraard licht ik mijn motivatie toe.

Wie schrijft, die blijft (auteursrecht).
Het door mij aangeleverde materiaal is door mij geschreven, vervaardigd of opgenomen en mag niet zonder toestemming worden (her)gebruikt of aangepast.

Privé.
Wat inhoudelijk tijdens de scholing gedeeld wordt blijft privé. Zowel mijn inhouden als dat wat deelnemers inbrengen blijft tussen ons en wordt niet gedeeld met anderen in welke vorm dan ook. Ook eventuele gesprekken tussen ons blijven in vertrouwen tussen ons.
Certificaten, licenties en diploma’s.
Om een certificaat, licentie of diploma te kunnen krijgen voldoe je aan de voorwaarden die bij de specifieke scholing horen. Aanwezigheidsplicht van 90% , het voldoende maken van de opdrachten en het accorderen van de licentievoorwaarden geven recht op het verkrijgen van een bijhorend document.

Klachten.
Heb je klachten over mij of mijn diensten, dan sta ik open voor jouw feedback en komen we er ongetwijfeld samen uit. Komen we er samen niet uit, dan zoeken we hulp bij een mediator. De kosten hiervoor delen we.