Ons hoofd is rond zodat ons denken van richting veranderen kan.

Rainer Maria Rilke

Wij kunnen alle richtingen op denken. Gedachten reiken soms buiten de kaders of jagen elkaar na in grote vaart. Buitelende gedachten in je hoofd die je creatief maken. Of moe.

Gedachten die in rondjes draaien.Deze dag gaat over rond denken. Over processen die een begin en eind hebben en tegelijk eeuwig doorgaan. Wanneer je denkt aan de kringloop van het jaar, de ontwikkeling van een plant, dier of mens valt op dat er natuurlijke fases zijn die elkaar opvolgen. Deze fases gelden voor alles wat leeft en zich ontwikkelt. Dus ook voor een vraag, een relatie, een ziekte.Wanneer je gevoel krijgt voor de natuurlijke ontwikkeling geeft dat groter inzicht in wat mensen beweegt of in welke fase iemand is stil blijven staan.

Deze dag werken we binnen en buiten. Binnen laten we ons inspireren door oude wijsheden uit verschillende tradities en tijden, buiten laten we ons inspireren door krachtige werkvormen uit de natuurcoaching. Dit kun je op jouw manier vertalen naar jouw werksituatie of leven.

Prijs: 75 euro inclusief BTW en lunch

Tijd: van 10:30-17:00

Plek: Den Haag en omstreken

Inschrijven: info@theemetkoekjes.net